Hacı Salih Atıcı Yaşamını Yitirdi

Hacı Salih Atıcı Yaşamını Yitirdi

Son dakika alınan bilgilere göre Altınbaşak Tekstil’in Kurucu ortaklarından bir tanesi olan Hacı Salih Atıcı hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Altınbaşak Tekstil’den üzücü bir haber alındı. Firmanın kurucularından olan Hacı Salih Atıcı'nın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Hacı Salih Atıcı'nın vefat haberi  akrabalarını ve tüm sevenlerini çok üzdü.

 

Hacı Salih Atıcı'nın bugün saat16.30 sularında hayata gözelerini yumduğu dile getirildi. Alınan bilgilere göre Hacı Salih Atıcı beyin kanaması sonucunda vefat etti.

 

Asri Mezarlığı’na Defnedilecek

1971 senesinde Said, Aydın ve Salih Atıcı 3 kardeş şeklinde Altınbaşak Tekstil'in temellerini attılar. Hacı Salih Atıcı'nın 80 yaşında olduğu öğrenildi. Altınbaşak Tekstil 1971 senesinden bu güne Denizli de ev tekstil sektöründe faaliyette bulunan 30 bin metrekareye ulaşan kapalı alanda; Havlu, bornoz, nevresim takımları, uyku setleri, baskılı ve baskısız kumaş çeşitleri üretimi yapmakta olan firmadır. Her zaman müşteri memnuniyetine önem veren firmada bugün yas günüydü.Bugüne dek yapmış oldukları başarılı çalışmalarla Altınbaşak ismini Dünya markası haline getirmiş olan Atıcı ailesine biz de akishaber ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

 

Edinilen bilgilere göre Altınbaşak Tekstil Kurucu ortaklarından Hacı Salih Atıcı'nın cenazesi yarın ikindi namazından sonra Ulu Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra Asri mezarlığa defnedilecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.