Hadim Mahallesi Engelsiz Yollarına Kavuştu

Hadim Mahallesi Engelsiz Yollarına Kavuştu

Baklan Hadim Mahallesi’nde kilit taşı olmayan alanlara belediye tarafından kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

A+A-

Çukur ve çamurlu olan yollar nedeniyle ulaşımda engellerle karşılaşan mahalleliler yollara kilit taşının döşenmesiyle ulaşım engelinden kurtuldu.

Stabilize yol çalışmalarının ardından yollara kilit taşı döşeme işlemlerine başlayan Baklan Belediyesi mahalleleri güzelleştirmeye devam ediyor. Birçok mahalledeki bakımsız yolları onarıp bakım altına alan belediye ekipleri son olarak da çalışmalarına Hadim Mahallesi’nde devam etti. Baklan Belediyesi, İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ortak çalışmasıyla mahalledeki yıllardır bakımı yapılmamış yolları bakım altına alan belediye ekipleri 20 kişilik personel, 1 kepçe, 1 silindir ve 3 kamyonla çalışmalarını sürdürdü.Çalışmaları Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdal Karateke yerinde inceledi.

“BAKLAN’DA KİLİT TAŞI OLMAYAN SOKAK KALMAYACAK”

‘Mahallelerde çamursuz temiz yollar’ anlayışıyla yol çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “ İlçemizde çamurlu hiçbir ana ve ara sokak bırakmamak için eksik olan yollarımızdaki çalışmalarımızı tamamlıyoruz. 2015 yılında Dağal, Hadim, Konak ve İcikli Mahallelerimizde stabilize yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ardından kilit taşı döşeme çalışmalarımıza Hadim Mahallemizde başlayarakmahallenin ana ve ara sokakları ile mezarlık yolunu kilit taşıyla donatıyoruz. Halkımız ulaşımını tertemiz yollarıyla sağlayacak ve mezarlık ziyaretlerinde de yol engeliyle karşılaşmayacak. Hedefimiz Baklan’da kilit taşı olmayan hiçbir mahalle ve sokak bırakmamak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.