Hafif Raylı Sistem Turizmi Coşturacak

Hafif Raylı Sistem Turizmi Coşturacak

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Akköy, Karahayıt ve Develi mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

A+A-

Denizli’nin Turizm’de ivme kazanmasını sağlayacak projelerini açıklayan Bahtiyar, ““Turizm altyapısında Denizli-Pamukkale Turizm yolu ve Hafif RAYLI Sistemi Denizli’mize turizmde ivme kazandıracak önemli projelerimiz arasında” dedi.

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’miz Pamukkale başta olmak üzere sahip olduğu tarihi birikimle dünyanın önde gelen turizm merkezleri arasında yer almakta ancak bugün bu mirasın ve birikimin gerçek anlamda kullanılamadığını görüyoruz” dedi. “Üreten Denizli Modeli’nde turizm Denizli’mizdeki gelir getirecek önemli sektörler arasında yer almaktadır. Bu potansiyeli harekete geçirilmesi, Denizli’mizin ilçeleriyle birlikte bir turizm merkezi olması, turizmde artan gelirin tüm vatandaşlarımıza yansıması temel hedeflerimiz arasındadır” diyen Bahtiyar, “Turizmdeki kalkınma ve markalaşma çalışmaları uzman ekiplerle yürütülecektir” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ- PAMUKKALE HAFİF RAYLI SİSTEMİ

Bahtiyar, “Denizli’mizde turizm kalkınmayı sağlayacak temel sektörler arasında olmasına rağmen, turizmdeki sorunlar çözülememekte ve turizm tam anlamıyla gelişememektedir” dedi. Turizmin gelişmesinde altyapı çalışmaları oldukça önemlidir diyen Bahtiyar, “Turizm altyapısında Denizli-Pamukkale Turizm yolu ve Hafif RAYLI Sistemi Denizli’mize turizmde ivme kazandıracak önemli projelerimiz arasında” dedi. 

TERMAL TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Sağlık turizminde öne çıkmak ve markalaşmak için bu alanda vereceğimiz hizmetler ve altyapı çalışmalarıyla doğrudan ilgilidir diyen Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Kısa süre içinde Termal Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi projesini yaşama geçireceğiz. Proje Denizli’mizin sağlık turizminde öne çıkmasını ve bu alanda markalaşmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

“DENİZLİ ÖNCÜ ŞEHİRLERDEN OLACAK”

“Pamukkale’de kuracak olduğumuz Büyükşehir Termal Tedavi Merkezi ile Pamukkale Karahayıt bölgesinde Denizli’mizin sağlık turizminde öne çıkan kentlerden biri olmasını amaçlıyoruz” diyen Bahtiyar, “Sağlık turizmi Denizli’mizde maalesef her seçim döneminde dile getirilen ancak bir türlü gerçekleştirilmeyen projeler arasında yer alıyor. Dönemimizde Denizli Termal Sağlık turizminin öncü şehirlerinden birisi olacak. Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistler hafif raylı sistem ile Pamukkale’ye ulaşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.