Hafta Sonu 2 Mahallede Eğlence

Hafta Sonu 2 Mahallede Eğlence

Pamukkale Belediyesince bu yaz “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile yapılan çocuk şenlikleri bu hafta sonunda Goncalı ve Kayıhan Mahallelerinde yapıldı.

A+A-

Yazın geleneksel şenlikleri Pamukkale ilçe halkının sosyal yaşamına alternatif seçenekler sunmaya devam ediyor. Etkinliklere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin ile beraber belediye çalışanları ve pek çocuk ailesi ile beraber katıldı.

 

ÇOCUKLAR MUTLU, AİLELER HUZURLU

 

Goncalı ve Kayıhan Mahallesinde yapılan çocuk şenliklerine katılım gösteren çocuklar gönüllerince eğlendiler, ailelerde çocuklarının bu mutluluklarının ortağı oldular. Çocuk şenliğine katılımda bulunan çocukların ailelerinden Ayşe Erbay ve Ümmü Gülsüm Ösgün mahallerinde kurulmuş olan çocuk şenliklerinden memnun olduklarını dile getirerek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ettiklerini, yaz aylarının sıcak havalarında çocuklar ile beraber çok fazla uzağa gitmeksizin yaşadıkları mahalleye gelerek, çocuklarla arkadaşları ile beraber oyunlar oynayıp hem eğlenmelerini hem de paylaşmayı öğrenmelerini sağladıklarını belirttiler.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞER”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, çocuk şenliklerinde çocukların ve ailelerin mutluluğunu görmenin tüm şeylerden önemli olduğu belirterek, her yaz olduğu gibi bu yazın da çocuklara, gençlere yönelik etkinliklerin sürdüğünü, etkinliklerde çocuklar için özel hazırlanmış olan çocuk oyun gruplarının yanında, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların da olduğunu,  bunun yanında şenliğe gelmiş olan tüm vatandaşlara ücretsiz ikramların yapıldığını,  hafta sonları 2 değişik mahallede yapılan şenliklerin duyurularını hafta içerisinden belediyenin ve şahsi sosyal medya hesaplarından ve belediyenin web sitesinden tüm kamuoyuna duyurduklarını, amaçlarının yaz sonuna kadar pek çok mahallede çocuk şenlikleri yapmak olduğunu,  bugüne dek ki etkinliklere katılmış olan vatandaşlara da çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.