Hafta sonunda 5 liraya Denizlispor maçı!

Hafta sonunda 5 liraya Denizlispor maçı!

Spor Toto 1. Lig'de bu hafta kendi evinde küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da yönetim maç biletlerini 5 lira yaptı.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de bu hafta sahasında küme düşmesi önceden belli olan Gaziantepspor'u konuk edecek olan Denizlispor'u rehavet korkusu sardı.

Aylar öncesinden küme düşmesi kesinleşen Gaziantespor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da bu hafta kayıp yaşanmak istemiyor. Kırmızı siyahlı takım karşısında kayıp yaşamak istemeyen Denizlispor'da yönetim ise oyuncuları bir kez daha uyararak maçın öneminden bahsetti.

Gaziantepspor Maçı 5 Lira

Son iki hafta kala Samsunspor ile aynı puanda yer alan ancak averajla 1 basamak yukarda olan Denizlispor'da bu hafta kayıpsız geçilmek isteniyor. Mücadele öncesi Samsunspor beraberliğinin primleri olan 10'ar bin lira da oyuncuların hesabına yatırıldı. Yönetim ayrıca Gaziantepspor maçının galibiyet primini ise 20'şer bin lira olarak açıkladı. Son olarak destek çağrısına kulak veren iş adamı Bayramcan Yılmaz, yeşil siyahlı kulübe 20 bin lira bağışladığını açıklamıştı.

Denizlispor'da Eze'nin sakatlığı devam ederken kasık bölgesinde ağrıları devam eden Lazic'in bu karşılaşmada forma giymeleri beklenmiyor. Yönetim ayrıca Gaziantepspor maçının biletini gold ve VIP 50, kapalı B ve D üst 10, kapalı alt ve E üst, maraton, kale arkası ve misafir 5 lira olarak belirledi.

Denizlispor Gaziantepspor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.