Hain saldırıyı PKK üstlendi

Hain saldırıyı PKK üstlendi

ANF'de yer alan habere göre, terör örgütü PKK Ceylanpınar'daki evlerinde şehit edilen 2 polisin kendileri tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

A+A-

Terör örgütü PKK'nın silahlı kanadı HPG'den yapılan açıklamada bugün evlerinde şehit edilen 2 polisin, Suruç katliamına misilleme olarak Apocu Fedai timi tarafından öldürüldüğü duyuruldu.

YATAKLARINDA BAŞLARINDAN VURULDULAR

Şanlıurfa Ceylanpınar'da, biri Çevik Kuvvet diğeri Terörle Mücadelede görevli polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar, bu sabah Kepez Mahallesi TOKİ konutlarında, birlikte kaldıkları evde enselerinden vurulmuş halde bulunmuştu.

 Şehit iki polisin yataklarında başlarından vurulduğu ortaya çıkmıştı. Silah sesinin duyulmaması nedeniyle susturuculu silah kullanıldığı tahmin ediliyordu. Kapıda zorlanma izine rastlanmamıştı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun öldürülmesinin terör saldırısı olabileceğini söylemişti. Daha önce PKK’nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.