Halam Geldi Filmi Kadınları Buluşturdu

Halam Geldi Filmi Kadınları Buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri çerçevesinde çocuk gelinleri anlatan ‘Halam Geldi’ isimli sinema filmi izlendi.

A+A-

Denizli Barosu’nda yapılan etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve kadınlar katılımda bulundu. Kadın Meclisi Başkanı Özen, şiddetin tümüne karşı çıktıklarını belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya gelerek bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu noktada da çalışmalarımıza her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi Kadın Meclisime teşekkür ediyorum.”

“Kadın şiddet ile anılmasın”

"Kadınlarımızın her zaman yüzü gülsün" şeklinde konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, kendilerinin kadınların sevgiyle, mutlulukla anılmasını istediklerini, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların yüzünün her zaman gülsün istediklerini, çünkü kadın mutlu olursa ailenin de mutlu olacağını, aile mutlu olursa mahallenin, şehrin ve ülkenin mutlu olacağını, ifade etti.

Kadına yönelik tüm istismarların kadınlardan uzak olmasını ifade eden Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Biz kadına yönelik her türlü istismarın, insan onuruna yakışmayan davranışın sizlerden ve bizlerden uzak olmasını diliyorum. Bundan sonra geçmişte yaşanan olumsuzları tekrar konuşmamayı diliyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.