Halk Günü Doldu Taştı

Halk Günü Doldu Taştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı gününde vatandaşlar ile bir araya geldiği Halk Günü buluşmalarında Denizli halkının yoğun katılımı dikkatleri çekti.

A+A-

Vatandaşların talep, problem ve tavsiyelerine aracı olmaksızın  kulak vere Başkan Osman Zolan, Halk Günü buluşmalarının amacına uygun şekilde devam ettiğini dile getirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı gününde organize ettiği Halk Günü buluşmalarında bir defa daha vatandaşlar ile bir araya geldi. Randevusuz bir biçimde vatandaşlara kulak veren Başkan Osman Zolan, yoğun katılımın gerçekleştiği Eylül ayı buluşmasında da halkın isteklerini, sorunlarını ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının hedefine uygun bir biçimde devam ettiğini dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli halkı ile zaman kavramı olmadan, sürekli iletişim halinde olduklarını, çalışma arkadaşları ve tüm ekipler ile halkın talep ve önerilerine çözüm bulmak amacı ile gece gündüz demeksizin çalıştıklarını, Halk Günü'nde hemşehrilerin kendilerine doğrudan aktarmış olduğu önerileri, sıkıntıları ve talepleri dinleyip bu doğrultuda da çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

 

Ağustos 2015’den bu yana devam ediyor

 

Denizli ilinde ilk defa Ağustos 2015’te Denizli Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu uygulama ile binlerce vatandaş, isteklerini, sorunlarını ve önerilerini her ayın ilk salı gününde randevusuz bir biçimde Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı bulmakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.