Hasan Akgün'den Kongre Açıklaması

Hasan Akgün'den Kongre Açıklaması

İYİ Parti Denizli il Başkanı Hasan Akgün yaptığı basın toplantısı ile kongre sürecinin nasıl olacağını açıkladı...

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yapılan basın toplantısında sözlerine Balıkesir depremini yaşayanlara geçmiş olsun ve Şırnak'ta şehit olan askerlere baş sağlığı ile başlayan Başkan Akgün, Çin'in Doğu Türkistan'a karşı yaptığı zulmü ve buna ses çıkarmayan hükümeti de kınadığını ifade etti.

Zorlu bir sürecin ardından İYİ'lerin bir araya geldiğini, seçimlere katılıp grup kurduğunu ve önemli bir konuma geldiğini ifade eden Başkan Akgün, İYİ Parti'nin Meclisteki milletvekillerinin çok çalışkan olduğunu belirtti.

Akgün açıklamasında kongre sürecinide açıkladı

Açıklamada, kongre sürecinin başladığını şubatta kongrenin yapılacağını ve bunun için merkez ilçelerde ve üye sayısı uygun olan ilçelerde delege seçimine gidileceğini bunun için mahallelere delege seçimi için sandık koyulacağını dile getiren Akgün, İlçe başkanlıkları için herkesin aday olabileceğini ve hiç bir ayrım yapmadan tüm adaylara eşit davranarak yardım edeceğini söyledi. Bir soru üzerine de, kendisininde il başkanlığına aday olduğunu belirten Hasan Akgün gazetecilerin sorularının sonunda toplantıyı basın mensuplarına teşekkür ederek tamamladı.

Akgün'ün açıklamasının tamamını videodan izleyebilirsiniz:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.