Hasan Kazdağlı O Kurumun Başkanı Oldu

Hasan Kazdağlı O Kurumun Başkanı Oldu

Türkiye Ekonomi Kurumu'nun, 6 Nisan Cumartesi Günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Hasan Kazdağlı seçildi.

A+A-

Konu ile alakalı sosyal medyadan açıklamada bulunan Kazdağlı şu açıklamada bulundu: 

" 1929 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün himayesi ile Meclis Başkanı Kazım Özalp Paşa önderliğinde kurulan Türkiye Ekonomi Kurulunun geçen hafta sonu yapılan genel kurul toplantısında genel kurul üyelerinin tümünün desteği ile kurum başkanlığı görevine seçildim. 

Böylesi bir Cumhuriyet kuruluşunun başkanlığı görevini büyük bir onur olarak görüyor bu görevin sorumluluğun bilinci içinde davranacağımı belirtmek istiyorum.

Yönetim kuruluna seçilen çok değerli iktisatçı arkadaşlarımla birlikte yoğun bir çalışma programı ile projelerimizi hayata geçireceğiz. 

Destek veren tüm genel kurul üyelerine ve yönetimde birlikte çalışma teklifimi kabul eden çok değerli iktisatçı arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım."

HASAN KAZDAĞLI KİMDİR?

Aslen Denizlili olan Prof. Dr. Kazdağlı; PAÜ Rektörlüğü, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Yüksek Öğretim Kurumları Başkan Danışmanlığı, Savunma Sanayi Müsteşar Danışmanlığı, TOBB Ekonomi ve teknoloji Üniversitesi Mütevelli Üyeliği, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliği, Kredi Yurtlar Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı ve son olarak da Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci döneminde Ekonomi Bakanlığı Baş Danışmanlığı görevlerini üstlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.