Hasta Yatakları Özellikleri Nelerdir?

Hasta Yatakları Özellikleri Nelerdir?

Hastaların rahat ve konforlu şekilde güçlü olarak yataklarına yatmasını sağlayan güvenlik tedbirleri içeriğine sahip olarak üretimi yapılan medikal hasta yatağı çok önemli bir yere sahiptir.

A+A-

Hastaların rahat ve konforlu şekilde güçlü olarak yataklarına yatmasını sağlayan güvenlik tedbirleri içeriğine sahip olarak üretimi yapılan medikal hasta yatağı çok önemli bir yere sahiptir. Birçok özellik ve aksesuarlar ilave edilerek hastanın ihtiyacına göre ürün üretimi yapılmaktadır. Amaç hastanın ve yakınının bu süreci daha kolay ve konforlu şekilde yaşamasını sağlamaktır. Özellikleri ve içeriği tasarımı tamamen 1.sınıf üretime sahiptir. Bulunduğu alanda fark yaratan çözümler sunarak müşteriyi ve hastayı memnun eden sonuçlar sunmaktadır. Hasta yatakları manüel ve kumandalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Müşteri isteklerine uygun olarak tercih edebileceğiniz modelin eve kurulumunu sağlayabilirsiniz. Hasta yatağının baş, vücut ve bel gibi birçok noktaları doğru şekilde ayarlanması ı sağlayabilirsiniz.

Hasta Yatakları Çeşitleri Ve Modelleri Nelerdir?

Hasta karyolası modelleri ve çeşitleri birçok ürün tasarımından oluşmaktadır. Her hastanın hastalığına uygun olan özelliklere sahip modeller üretilmektedir. Firmamız uygun fiyat garantisi ile hizmet veren bir firma olarak tüm aşamaları garanti kapsamında profesyonel hizmet anlayışı doğrultusunda gerçekleştirir. Son teknolojiye uyarlanmış ve profesyonel üretilen yataklar her konuda sizlere konforlu bir yaşam sağlıyor.

Kumandalı Hasta Yatağı Modeli

Hasta yataklarının en önemli özelliği sayılan kumanda çok önemli bir özelliktir. Hasta yatağına kumanda ile direktif vererek kontrollü bir şekilde yatağın özelliklerini kullanmanızı sağlar. Firmamız siz değerli müşterilerimize en doğru çözümü sunarak hızlıca size en uygun olan modeli ve ürünü sunmaktadır. Kumanda ile kulanım çok daha rahat ve basit olacaktır.

Motorlu Hasta Yatağı Modeli

Hasta yatakları fonksiyonel özellikleri sayesinde hastaya ve bakımını yapan kişiye büyük bir konfor sağlıyor. Hasta yatakları motorları ne kadar fazla sayıda yer alıyorsa özellikleri ve fonksiyonları o kadar fazla demektir. Hasta yatakları motorları 2, 3 ve 4 motorlu olarak değişebilmektedir. Hareket edebilen hastalar için üretilen ürünler 2 motorlu modeller olarak müşterilere sunuluyor. Motorlarda biri baş kısmı hareket ettirmeyi sağlarken diğeri ise ayak kısmını hareket ettiren özel bir yapıya ve donanıma sahiptir. En çok tercih edilen ve talep gören başarılı bir ürün olarak biliniyor. Birçok hastanın iyileşme sürecine katkı sağlayan motorlu hasta yatağı kiralama hizmeti alarak veya satın alma hizmeti alarak tercih edebilirsiniz.

3 motorlu hasta yatağı modelleri bakıma muhtaç hastalar için öne çıkan bir modeldir. İçerisinde hem hareket kabiliyeti bulunuyor ve aynı zamanda asansör hizmeti de yer almaktadır. 4 motorlu hasta yatakları ise tüm aşamaları yapabilmeniz rahatça saplayan özellikte sunuluyor. Yoğun bakımda kullanılan modeller gibi önemli donanım ve aksesuarlara sahip bir modeldir.

Manüel Hasta Yatağı Modeli

Manüel hasta yatakları hastanın ihtiyacına göre el ile ayarlanabilen bir yatak modelidir. Hasta yatağı fiyatı manüel ve motorlu olarak özelliklere göre değişebilmektedir. Tasarımı ve modern dizayna sahip yüzey kalitesi çok profesyonel üretilen ürünlerdir. Manüel yataklarda kumanda olmadığı için ekstra baş veya ayak hareket ettirmek el ile mümkün olmaktadır. Motorlu aksesuarlar bulunmayan araçlardır. Manüel yataklarda tek ayarlı ve çift ayarlı olarak ikiye ayrılmaktadır. Tek ayarlı model sadece sırt kısmı ayarlanabilen ürünlerdir. Çift ayarlanabilen modeller ise manüel şekilde sırt ve ayaklar ayarlanabilen ürünlerdir.

Asansörlü Hasta Yatağı Modeli

Asansörlü hasta yatakları motorlu modellerde bulunmaktadır. Hastanın yine konfor ve rahatlığı ön planda tutulan modeller olarak talep edilmektedir. Asansör sayesinde hasta yatakları yüksek konuma çıkabilen ürünlerdir. İsterseniz aşağı indirerek hastanın diğer bakımlarını gerçekleştirme olanağını sağlayabilirsiniz. Çok kolaylık sunan asansörlü medikal yatak seçimini yaparak sizde rahat güvenilir bir iyileşme süreci yaşayabilirsiniz.

Lazımlıklı Hasta Yatağı Modeli

Hastanız eğer yatağa bağımlı ise kuşkusuz tercih edebileceğiniz bir model olduğunu söyleyebiliriz. İçinde lazımlık olan hasta yatağı modeli bakım yapan kişinin ve hastanın işini kolaylaştıran bir donanıma sahiptir. Lazımlıklı yatak modelini tercih ederek rahatlıkla hastanızın üzülmeden tuvalet ihtiyacını karşılamasına fayda sağlarsınız. Pratik bir kullanım sağlayan modeller olmasından dolayı üstün bir başarı gösterir.

Havalı Hasta Yatağı Modeli

Uzun süre yatan hastalarda birçok yara ve olumsuz durumlar ortaya çıkmaktadır. Batma ve diğer tüm sorunları çözüme kavuşturan bir ürün olan havalı hasta yatağı firmamız tarafından sizlere kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.