Hayat Durma Noktasına Geldi

Hayat Durma Noktasına Geldi

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde dün akşamdan bu yana etkili olan yoğun kar yağışı Çameli'de hayat adeta durma noktasına geldi.

A+A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Su ve elektriğin kesildiği ilçede karayolunda da büyük aksamalar yaşandı. Bölgede elektrik kesintisinin giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış Çameli’de etkisini kar olarak gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçe genelinde sıkıntılara neden oldu. İlçede gece saatlerinde elektrik hatlarındaki sıkıntı nedeniyle elektrik kesintisi hala devam ediyor. Bölgede ADM Elektrik ekipleri gece saatlerinde başlayan çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede 12 saattir elektrik kesintisi yaşanıyor.

Kara yolunda sıkıntılar var

Yoğun kar yağışı nedeniyle karayolunda da sıkıntılar yaşanıyor. Çameli - Fethiye Karayolu Kırkbudak Geçiti'nde ve Tuzlabeli Geçiti'nde karayolu ekiplerinin yolu açık tutmak için yoğun çaba harcadı. Dün akşam saatlerinde geçitte, 7 araçta mahsur kalan 19 kişiyi Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri kurtarmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.