Hayata Dokunuşun Gençleri...Ara Vermiyor

Hayata Dokunuşun Gençleri...Ara Vermiyor

Yaptıkları projeler ile gönüllerde taht kuran gençler projelerine ara vermeden devam ediyorlar

A+A-

HAYATA DOKUNUŞ GENÇLERİ MALATYA PROJELERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Yaptıkları projeler ile dillerden düşmeyen Hayata Dokunuş Gençleri Malatya'da 13 ilçede 15 okul tamiri projelerinde ikinci okul olarak Kuluncak Aşağı Sultanlı İlkokuluna gittiler. Okulun iç dış tamiratı, onarım, okul araç gereçlerini karşılayan gençler, okulun öğrencilerinin kişisel ihtiyaçlarını ve hediyeleri ile okulu bir gün içinde büyük bir değişime uğrattılar.

Gösterdikleri yaptıkları tüm çalışmalar ve etkinlikler ile hayatlara renk olan, umut olan gençler bizlere yol gösterici oldular. Hayata Dokunuş Gençleri "Yaptığımız her çalışmamızı gözlerimiz dolarak yapıyoruz. Peygamber Efendimiz Muhammed (s.a.v ) bir hadisi vardır. 'Şeytan tek başına olanla, iki kişi beraber olana sıkıntı verir. Eğer üç kişi olurlarsa onlara sıkıntı veremez.' Biz bir değil, iki değil yüzlerce kişiyiz. Gönül rahatlığımız ve birliğimiz bundan gelmektedir. Yaptığımız iş gönül işi zaten bizimde davamız da gönül kazanmak. Bugün projemizin ikinci okulundayız. O kadar mutluyuz ki tarifi anlatılmayacak kadar yüce.

Her gün yeni bir çocuğun gülüşünün sebebi olmak onların yanında olmak işte bizim tek meselemiz bu mağdurun yanında olmak. Onların dertlerine bir nebze de olsa derman olabilmek." diyerek mutluluklarını dile getirdiler. Kuluncak halkı gençlere tek tek tebrik ve teşekkürlerini mutluluklarını dile getirirken Kuluncak Aşağı Sultanlı İlkokulu öğretmeni "İlk öncelikle çok şaşkınlık içindeyim. Ben Hayata Dokunuş Başkanı Ali Morel ' e okulumun ve öğrencilerimin durumunu anlatalı bir kaç gün bile olmadı. Hemen dönüş yapan ve gelen başta başkanımıza ve tüm ekibimize çok teşekür ediyorum.

Böyle gençleri görmek bize el uzatan gençleri görmek öyle güzel bir duygu ki. Öğrencilerimin abileri, ablaları oldular. Onlara yol gösteren örnek gençler oldular. Sağolun gençler sağolun" diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hayata Dokunuş Gençleri görülmemiş yapılmamış ince duyarlı düşünceleri ile bizlere de yol gösteren ve içimizdeki vicdanın yerini hatırlatan gençler oldular ve olmaya da devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.