Haydi Çocuklar Uzaya Projesine Yoğun İlgi

Haydi Çocuklar Uzaya Projesine Yoğun İlgi

Honaz Belediyesi tarafından hayata geçen ‘Haydi Çocuklar Uzaya’ adlı proje çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

A+A-

Her yüzlerce çocuğa uzay ve gezegenleri anlatan Planetaryum Çadırı, Honaz’da eğlencenin de adresi haline geldi.

Hem Öğrendiler Hem Eğlendiler

Unutulmaz bir gün geçirmek için Kocabaş Düğün Salonu’na gelen öğrenciler, Astronot kostümlü görevli tarafından karşılandı. Karşılarında astronot kostümlü görevliyi gören çocuklar fotoğraf çekilmek için birbiri ile yarıştı. Planetaryum Çadırı’nın içinde ise onları bekleyen gösterimler bütün çocuklardan tam not aldı.

Projenin 3. günü olan Kocabaş Düğün Salonu’ndaki gösterime 200’ün üzerinde çocuk katıldı. Yaşları 4-14 arasında değişen çocuklar hem gezegenler ile ilgili öğretici bilgiler aldı hem de çeşitli animasyonlarla eğlenmenin keyfini yaşadı.

“Her Şey Çocuklarımız İçin”

İlçede projenin startını veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Çocuklarımıza yarı yıl tatilinde 4 gün boyunca unutamayacakları bir anı yaşatmak istedik. Bu amaçla Hem öğrenmeleri hem de eğlenmeleri için Planetaryum Çadırı’nı çocuklarımızla buluşturduk. İlk 2 gün ilçe merkezindeki gösterilerin ardından 3. gün de Kocabaşlı çocuklarımızı etkinliğimiz ile buluşturduk. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını desteklemeye ve ilçemizde sosyal yaşamlarına katkı koymak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Son Gün Kaklık’ta!

Haydi Çocuklar Uzaya adlı proje, Honaz merkez ve Kocabaş Mahallesi’ndeki günlerini tamamladı. Proje son gününde Kaklık Mahallesi’ndeki çocuklarla buluşacak. Pazar günü Kaklık Düğün Salonu’nda kurulacak olan Planetaryum Çadırı saat 10:00 – 17:00 arasında çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.