Haydi Denizli Takımına Sahip Çık

Haydi Denizli Takımına Sahip Çık

Yukatel Denizlispor'un lisanslı ürün satışlarını yapan Denizlispor Store, tadilat işlemlerinin bitmesi ile yeniden hizmete başladı.

A+A-

Yenilenen tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile yeniden hizmete açılan Denizlispor Store'da lisanslı formaların yanı sıra özel tasarım eşofmanlar, tişört, atkı, bere, bardak, çakmak ve ajanda gibi ürünler taraftarlar ile buluşacak.

1-034.jpg

Açılışa özel etiket fiyatları üzerinden %25 indirim yapan Yukatel Denizlispor, yeni sezon maç formalarını ise 125 TL'den taraftarlarının beğenisine sundu. 

Mağazayı ziyaret eden taraftarlar, resmi ürün tedarikçisi Kappa tarafından Denizlispor'a özel olarak üretilen formalara yoğun ilgi gösterdi.

Denizlispor Store mağazası ile ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, "Yenilenen mağazamız ve yeni ürünlerimiz ile taraftarlarımızın mutlu olacağı bir projeyi tamamladık. Önümüzdeki günlerde ürün çeşitliliğimiz genişleyecek ve taraftarlarımız takımımızın tüm ürünlerine rahatlıkla ulaşabilecekler. Denizli Atatürk Stadyumu yanındaki mağazamıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

2-030.jpg

Yakında internet üzerinden satış yapmaya başlayacaklarını ifade eden Cinkaya, "Özellikle yurtdışındaki ve şehirdışındaki taraftarlarımızın talep ettiği online mağamazımız yakında hizmet vermeye başlayacak. Kısa bir süre içerisinde hayata geçireceğimiz online mağaza sayesinde tüm şehirlerimize ve yurtdışına ürünlerimizi ulaştıracağız" dedi. 

3-026.jpg

Koronavirüs tedbirleri kapsamında misafirlerini ağırlayacak olan Denizlispor Store, 09.30-18.00 saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

4-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.