Hedef Olma Hedefsiz Kalma

Hedef Olma Hedefsiz Kalma

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel hazırlanan Narkotik Eğitim TIR’ı Denizli’ye ulaştı.

A+A-

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce 'Hedef Olma, Hedefsiz Kalma' projesi çerçevesinde vatandaşları narkotik suçlar ve madde ile mücadele ile alakalı bilgilendirmeyi hedefleyen Narkotik Eğitim TIR'ı, Denizli iline geldi.

İnteraktif Bir Eğitim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde hazırlamış olduğu Narkotik Eğitim TIR'ı Denizli iline gelip, İncilipınar Parkı'nda vatandaşları uyuşturucunun zararları ile alakalı bilgilendirmek amacı ile park etti.

 'Hedef Olma-Hedefsiz Kalma' projesi çerçevesinde hazırlanan eğitim TIR'ının içinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri detaylı bir şekilde görseller ile anlatılmakta. TIR'da görevli narkotik uzmanı polisler, uyuşturucu ile mücadele ve korunma yolları gibi konularda TIR'ı ziyarette bulunan vatandaşlara bilgi veriyorlar.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, uyuşturucunun zararlarının TIR'daki 30 değişik uygulama ile anlatılmaya çalışıldığını, narkotik TIR'ına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini, ilk günde ise ortalama 500 kişinin ziyaret ettiğini ifade etti. Narkotik TIR'ının pazar gününe dek Denizli'de kalacağı ve bilhassa gençlerin yoğun olduğu yerlerde park edip bilgilendirme yapacağı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.