HEİMTEX'e Denizli'den Çıkarma

HEİMTEX'e Denizli'den Çıkarma

DENİZLİ'de tekstil ve konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren firmalar 14-17 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılacak Heimtextil Fuarı'na çıkarma yapacak.

A+A-

Denizli'den 45 firma fuara katılarak stant açacak. Denizli İhracatçılar Birliği, fuara katılacak firmalarla toplantı yaptı.

 

Denizli İhracatçılar Birliği, kentteki tekstil ve konfeksiyon üreticilerinin büyük önem verdiği Heimtextil Fuarı öncesi, fuara katılacak firmaların temsilcileriyle Polisevi'nde toplantı düzenledi. Almanya'nın Frankfurt kentinde 14-17 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek fuar öncesi her yıl geleneksel olarak yapılan değerlendirme ve hazırlık toplantısında katılımcı firmalar bilgilendirildi.

 

Toplantıda fuara katılacak 45 firmanın temsilcisine 2014 yılının ekonomik değerlendirmesini yapıp, 2015 öngörülerini paylaşan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, inovasyonun öneminden söz etti. Tekstil ve konfeksiyon sektörü için dünyanın en önemli buluşma yeri olan Heimtex'e, Türkiye'den yaklaşık 160 firmanın katılacağını, Denizli'den katılacak firma sayısının 45 olduğunu belirten Kocasert, "Denizli olarak Heimtekstile çıkarma yapacağız. 45 firmamız fuara katılarak ürünlerini tanıtacak, yeni bağlantılar yapacak. Heimtextil Fuarı, çok önem verdiğimiz bir organizasyon. Ancak böyle fuarlara inovatif ürünlerimizle katılmayı başarabilirsek işte o zaman daha büyük işler yapmış olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.