Her Şey Bir Bakışla Başladı

Her Şey Bir Bakışla Başladı

Denizli ilinden ikamet eden 30 yaşındaki Tahsin Serçal'ın, 3 sene evvel turist olarak gitmiş olduğu Japonya'da tanıştığı 24 yaşındaki Japon Seika Aikawa ile başlamış olan arkadaşlığı, kısa zamanda aşka döndü.

A+A-

Pamukkale’de ikamet eden Tahsin Serçal, 3 sene evvel akrabasının yaşamış olduğu Japonya'ya tatil amacı ile gitti. Japonya'nın Tokyo şehrinde gezerken, bir Türk restoranında oturan Serçal, burada kendisi gibi müşteri olan Japon Seika Aikawa ile tanışma imkanı buldu. Bir kaplıca tesisinde çalışmakta olan Aikawa ile Serçal'ın bir kahveyle başlayan arkadaşlığı kısa zamanda aşka döndü. Evlenme kararı alan Serçal, evvela Türk geleneklerine göre Aikawa'nın evine gidip, evlenmek için ailesinden onu istedi. Ailenin kabul etmesinden sonra ikili düğün hazırlarına girişti. Denizli iline gelen Serçal ve Aikawa için bir düğün salonu tutuldu ve düğün icra edildi. Düğün sırasında Serçal'ın ailesiyle yan yana duran Aikawa'nın ailesi davetlileri kapıda karşıladılar. Salona alkışlarla ile giren damat Serçal’la gelin Aikawa ilk danslarını yapmalarının ardından Japonya'dan gelen davetlilerle Serçal ailesini yakınları gece süresince eğlendiler.

 Aşkları Kahve İle Başladı

Tahsin Serçal, Japonya'da tanışmış olduğu Seika Aiwaka'yı ailesinden istediğini ifade ederek, teyzesinin oğlunun daveti ile Japonya'ya tatile gittiğini, bir restoranda otururken, Seika Aikawa ‘yla bakışıp sonra da tanıştıklarını, bir kahve ile başlamış olan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü ve evlenmeye karar verdiklerini, evvela ailesinden istediğini, daha sonra Türk geleneklerine göre yaptıkları düğün ile evlendiklerini, o da Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.