Her Yaş Grubunun En Çok Tercih Ettiği Air Force

Her Yaş Grubunun En Çok Tercih Ettiği Air Force

Air Force Nike markası tarafından uzun yıllardır üretilen, üretimine bir süre ara verilmiş ancak sevenlerinin yoğun talebi nedeni ile tekrar üretilmeye başlanan bir modeldir. Air Force yaklaşık 2000 adet farklı modele sahiptir.

A+A-

Adını ABD başkanını taşıyan uçaktan alan Air Force Nike markasının ürettiği ilk hava destekli basketbol ayakkabısıdır. Günümüzde ise günlük hayatta çok sık kullanılan ve hip-hop severlerin çokça tercih ettiği ürün Amerikan hafifliği olarak da anılmakta.

Her Tarza Göre Bir Air Force

Çok sayıda model seçeneği olan ürünün renk, doku olarak da çok çeşidi bulunmakta. Çok fazla seçenek bulunması ile tercihi zorlaşmakta. Üç faklı taban seçeneği olan Air Force Lunarlon taban seçeneği ile yumuşak taban ile öne çıkmıştır. Orijinal taban seçeneği ile klasik bir Air Force sahibi olabilirsiniz. Smart Casual taban ile deri sargı seçeneği öne çıkmakta. Sizin tercihinizde her yaş grubunun rahatlıkla ve severek kullandığı Air Force ise https://www.sneaksup.com.tr/nike-air-force-1/  adresinden her numara ve modeline ulaşabilir evinizin rahatlığında istediğiniz model Air Force a sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.