Hercai 11. Bölüm Full izle TEK PARÇA ATV

Hercai 11. Bölüm Full izle TEK PARÇA ATV

Hercai 11.bölüm ile ATV'de. Hercai 11. Bölüm full izle tek parça linki. Hercai 11 Bölüm izle dizi bitiminde YouTube'de.

A+A-

Hercai 11.bölüm ile ATV'de. Hercai 11. Bölüm full izle tek parça linki. Hercai 11 Bölüm izle dizi bitiminde YouTube'de.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in oynadığı Hercai dizisinin 11. son bölümü 24 Mayıs 2019 Cuma akşamında ATV ekranlarında yayında olacak.

Hercai 11. son bölümünde; Miran sonunda Reyyan'dan son bir şans daha ister. Bunun için sadece 24 saat süre isteyen Miran eğer ikna edemezse ortadan kaybolacağını söyler. Reyyan'ın kalbi sadece Miran'a ait olsa da ona veda etmek düşer.

HERCAİ 11. BÖLÜM İZLE

Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı?

Hercai 11. Bölüm izle

Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?

HERCAİ 11. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.