Hercai 3. bölüm fragmanı - Hercai 2. son bölüm full izle tek parça ATV

Hercai 3. bölüm fragmanı - Hercai 2. son bölüm full izle tek parça ATV

Hercai 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 2. son bölüm full izle tek parça linki sadece ATV'de.

A+A-

Hercai 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 2. son bölüm full izle tek parça linki sadece ATV'de.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in oynadığı Hercai dizisinin 2. son bölümü full tek parça halinde ATV resmi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Hercai 3. yeni bölüm fragmanında; Annesine yakınmakta olan Miran, Reyyan ile intikam için evlenmenin içini rahatlatmadığını söyler. Reyyan ise bu haberi alınca şaşkına döner.

Hercai 2. son bölümde; Reyyan ilk aşkı ile evliliğin mutluluğunu yaşarken hiç haberinin olmadığı bir acı son onu beklemektedir. Miran Şadoğlu ailesinden intikam almak isterken onların kızına aşık bir halde kendisini bulur. Nikahlı eşi Gönül gözyaşları ile sevdiği adamın düğününe gider. Reyyan'a engel olmak isteyen Azat'ın elindeki silah bir anda patlar ve ortalık karışır.

Hercai 3. son bölüm full izle

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmak üzeredir. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyor! Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlıyor.

Her şeyin farkında olan Azize Aslanbey'in da bu durum karşısında farklı planları var. Aklı da kalbi de karışan Miran Aslanbey bu karışıklıktan nasıl kurtulacak? Tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan'ı düğünden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymuyor. Reyyan'ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor.

HERCAİ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HERCAİ 2. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.