Hercai 7 Bölüm izle ATV Full Tek Parça izle 26 Nisan

Hercai 7 Bölüm izle ATV Full Tek Parça izle 26 Nisan

Hercai 7 Bölüm izle ATV'de. Hercai 7 Bölüm Full izle ATV, Erkenci Kuş 7 Bölüm izle Youtube Tek Parça linki. Hercai 7 Son Bölüm izle 26 Nisan fragmanı ve özeti.

A+A-

Hercai 7 Bölüm izle ATV'de. Hercai 7 Bölüm Full izle ATV, Erkenci Kuş 7 Bölüm izle Youtube Tek Parça linki. Hercai 7 Son Bölüm izle 26 Nisan fragmanı ve özeti.

Hercai 7. son bölümünde; Reyyan'ın gideceğine bir türlü inanmayan Miran, duydukları ve gördükleri sonrasında deliye dönüyor. Reyyan artık intikam planları için hazırlık yaparken Miran da kendisini öldürmesini istiyor.

HERCAİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Miran'ın veli olduğunu bilen Reyyan sonunda Azat'ın teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Miran'ın karısını kabullenmek zorunda olan Reyyan artık kendini Azat'ın kaderine teslim ediyor. Şadoğlullarını karşısına alan Reyyan kendini Azat'ın yanında güvende hissediyor.

Azat'ın son cümleleri Şadoğlullarını tam kalbinden vururken Miran da şaşkınlık içerisinde olup bitenleri izliyor. Tüm bu olanların ardından Miran'ın bir an önce kendisine döneceğinden emin olan Gönül zamanın gelmesini bekliyor. Gönül'ün planlarını öğrenen Sultan ise bunları engellemeye çalışıyor.

hercai7-1-002.jpg

HERCAİ 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Reyyan, Miran ile beraber eve gelerek kardeşini görür. Gül'ün ısrarı sayesinde bu büyük aşk çıkmaz bir sokağa girer ve çok tehlikeli bir hal alır. Yaren uzaktan olup bitenleri izlerken Nasuh da Reyyan'ı öldürmek için fırsat kollar. Miran da sonunda nanesi ile babasının Hazar tarafından katledildiğini itiraf eder.

Reyyan konak içerisinde gezinirken bir sabah günü Miran'ın odasına giderken karşısında Gönül'ü görür. Reyyan kendisine yalan konuşan Gönül'den hesap sorarken bunun tek sebebi olarak ise çeyiz sandığını gösterir. Yaren sonunda Gönül'ü arayarak bir anlaşma teklifinde bulunur. Azat'ın Reyyan'ı çok sevdiğini söyleyen Yaren bu işin sonunda Gönül'ün de artık Miran'a kavuşacağını söyler. Gönül ona bir türlü güvenmek istemediğini söylese de Yaren'in bu teklifini kabul etmek zorunda kalır.

HERCAİ 7. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.