Herkesi Umutları Yeşertmeye Davet Ettiler

Herkesi Umutları Yeşertmeye Davet Ettiler

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri, herkesi umutları yeşermeye davet ediyor.

A+A-

(PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında “Umutları Yeşertiyoruz” temalı etkinlikle, herkesi yaşanabilir bir gelecek için herkese çağrıda bulundular.

TEMA gönüllüsü olmaya davet ettiler

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör Dilek Uludağ Kodal koordinatörlüğünde ve yüksekokul öğrencilerinden Kübra Dam ve Aysu Akın’ın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte kısa adı TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın kuruluşu ve gelişim süreci ve sahadaki çalışmaları slaytlar eşliğinde anlatıldı.

Etkinliğe, Tavas Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda TEMA Vakfı Denizli İl Temsilcisi Prof. Dr. Gürkan Semiz, Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç Dr. Pınar İli, Öğr. Gör. Huriye Demirhan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte Pamukkale TEMA Sorumlu Başkanı Nesrin Buluş, yardımcıları Fazıl Çolak ve Köksal Güzey, TEMA vakfının ve meşenin önemini anlattılar. Meşen tohumunun nasıl dikilmesi gerektiğini uygulamalı gösterdiler.

Etkinlik sonunda katılımcılara günün anısına meşe yaprağı görünümlü tüy anahtarlık ve meşe palamudu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.