Herkesi Yasa Boğan Haber

Herkesi Yasa Boğan Haber

Denizli halkı pazar sabahına acı haberler ile uyandı. Acıpayam’da 1 gencin ölümünün ardından Çivril’den gelen haber de herkesi çok üzdü. İşte detaylar…

A+A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde gerçekleşen tek taraflı feci kaza sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdiği 1 kişinin de de yaralandığı ifade edildi.

3 Kişi Araçtan Fırladı

Denizli ilinin Çivril ilçesinde meydana gelmiş olan tek taraflı kaza sonucunda, 64 SK 087 plakalı araç iddialara göre kavşağa hızlı bir şekilde girince şoför aracının kontrolünü yitirdi. Savrulmuş olan araç, takla atıp yolun kenarındaki sulama kanalına girip tarlaya uçtu. Araçta bulunan 3 kişinin araçtan fırlayıp tarlaya düştükleri öğrenildi.

Alınan bilgilere göre araçta bulunan Halil Gündüz olay yerinde yaşamını yitirdi.  23 yaşındaki Ramazan Aydın ise kaldırılmış olduğu Çivril Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu. İsmi henüz öğrenilmemiş olan diğer yolcu ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılmış olan ilk müdahaleden sonra ambulans ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralı kadın burada yapılmış olan ilk tedavisinden sonra Denizli Devlet Hastanesine gönderildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturmasının devam ettiği ifade edildi.

Acıpayam’dan Acı Haber

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde  dün akşam sularında meydana gelen motosiklet kazası sonucunda bir kişi yaşamını yitirmiş bir kişi de ağır bir şekilde yaralanmıştı. Kaza geçiren gençler 17-18 yaşlarında idi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.