Heyecan Dolu Turnuva Sona Erdi

Heyecan Dolu Turnuva Sona Erdi

Pamukkale Belediyesi  tarafından düzenlenen 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda heyecan sonlandı.

A+A-

36 takımın katılmış olduğu turnuvayı İstiklal mahallesini temsil eden Dost İstiklalgücü takımı kazandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turnuvaya katılmış olan tüm takımlara teşekkürlerini sunarak, büyük mücadeleler sonunda şampiyon olan Dost İstiklalgücü takımıyla  dereceye giren takımları kutladığını belirtti.

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini 2015 senesinde yaptığı ve senede iki defa gerçekleştiren futbol organizasyonun biri daha sonlandı. “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” ismi ile organize edilen son turnuvaya 27 mahalleden 36 takım katılımda bulundu. Eleme usulü şeklinde oynanmış olan müsabakalar sonunda Dost İstiklalgücü, Akköy Çerkezspor ve Küçükderespor takımları final grubuna kalmayı başardı. Tek devreli lig usulü ile oynanmış olan maçların ilkinde Dost İstiklalgücü Küçükderespor’u 6-3 yendi. 2.  maçta ise Dost İstiklalgücü takımı bu kez Akköy Çerkezspor takımını 4-2 yendi ve 6 puan ile “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda şampiyon olmayı başardı.

Turnuvanın son maçında ise 2. ve 3.yü belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de izlediği maçı 5-4’lük skorla kazanan Akköy Çerkezspor takımı turnuvanın ikincisi olurken 3. Küçükderespor takımı oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın son maçından sonra ödül töreni yapıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.