Hızlı Bir Şekilde Tamamlandı

Hızlı Bir Şekilde Tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezi ve 4 ilçede yapımına devam ettiği 7 kapalı yüzme havuzundan bir tanesi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de tamamlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın şehir merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplamda 7 adet yapılacağını ifade ettiği kapalı yüzme havuzlarından bir tanesi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.

 

3 bin 870 metrekare inşaat alanına sahip olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, iki adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 tane antrenör odası, 1 adet doktor odası, 2 tane soyunma odası ve engelli tribünü yer almakta. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği tesis, bölgenin çekim merkezi haline getirilecek. Dev komplekste yüzmenin yanında, pilates, zumba, masa tenisi gibi birçok spor dalında da ücretsiz kurslar sunulacak.

 

“Bölgeye hizmet edecek”

 

Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin tüm bölgeye hizmet edeceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz verdikleri gibi tüm kapalı yüzme havuzlarının tek tek tamamladığını, İnşallah kısa süre sonra hizmete açacaklarını, Denizli’de yüzme bilmeyen kimsenin kalmayacağını ifade etti.

 

Başkan Osman Zolan, hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve her yaştan vatandaşımıza yüzme havuzlarımızda ücretsiz spor kursları vereceklerini, Gelecekte bu tesislerden yüzme şampiyonları ve başarılı sporcuların çıkacağını belirtti ve geleceğe yaptıklerı bu yatırımlar için şimdiden Denizli halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.