Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Buldan Belediyesinde çalışan işçilerin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şevik, "İşçilerimizi enflasyona ezdirmedik” dedi.

A+A-

Buldan Belediyesinde çalışan işçilerin Toplu İş Sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı. Buldan Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Hizmet –İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı. İmzalanan iki yıllık Toplu-İş Sözleşmesinin çalışanlar ve Buldan Belediyesi için hayırlı olmasını dileyen Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, "Toplu iş sözleşmemizin uzlaşma ile imzalanması hususunda Sayın Başkanımız Mustafa Şevk’in işçi arkadaşlarımızdan yana göstermiş olduğu irade vesilesiyle kendisine, teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şevik ise “Çalışan arkadaşımızı kapsayan Hizmet İş Sendikası ile yapmış olduğumuz sözleşmeyi imzaladık. Bu noktada sendika temsilcilerimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkanlar için gayret ediyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın en üst seviyede imkâna kavuşması ve iş güveni açısından rahat olması konusunda bugüne kadar gayretlerimizi sürdürdük. İnşallah bu toplu –iş sözleşmesiyle birlikte Buldan’ımız için çalışmaya, güzel hizmetler etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.