Hizmetleriyle Anılacak

Hizmetleriyle Anılacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk veda ziyaretinde bulundu.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i geçtiğimiz gün makamında ziyaret eden, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk, Pamukkale Belediyesinin kurucu başkanı olarak ilçeye yaptığı katkılardan ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

ÖZTÜRK, “HİZMETLERİYLE ANILACAK”

11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk, Pamukkale Belediyesi’nin ilk başkanı olarak ilçede başarılı projelere imza atarak, güzel eserler bırakan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, özellikle tüm ilçenin güvenlik kameraları ile donatılmasına katkı veren Başkan Gürlesin’in hizmetleriyle her zaman anılacağını belirtti.

GÜRLESİN, “TÜM İLÇE MOBESELERLE DONATILDI”

“Pamukkale için tüm kamu kurumlarıyla olduğu gibi güvenlik güçleriyle de her zaman el ele, omuz omuza çalıştık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk’ün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, teşekkür etti. Başkan Gürlesin, “İlçemiz için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Geleceğe kalıcı eserler bıraktık. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi en kaliteli şekilde yerine getirirken, sosyal projelerimize önem verdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de hem kamu kurum kurumlarımızla ve güvenlik güçlerimizle her zaman el ele, omuz omuza çalıştık. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına Pamukkale Belediyesi olarak ilçe sınırlarımızda her türlü tedbir için destek verdik. Pamukkale İlçemizde güvenli ve huzurlu bir ortam sağlamak görevimizdi. Türkiye’ye örnek bir proje olan Emniyet Bölgesi ve Jandarma Bölgesi’ne Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) ile donattık. 68 mahallemizin tamamını MOBESE kameralarıyla donatmak en önemli projelerimizden biriydi. 2015 yılında başladığımız projemizi kısa sürede tamamlayarak, sıfırdan kurulan bir belediye olarak, Türkiye’de bir ilke imza atmış olduk. Hüseyin Gürlesin olarak, ilçemizin geleceğine ışık tutacak projelere imza atmanın ve her kesimden vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Sayın 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili P. Albay Bilal Öztürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.