Honaz Belediyesi Cumhuriyet Bayramı'na Hazır

Honaz Belediyesi Cumhuriyet Bayramı'na Hazır

Honaz Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü müzik öğrencileri ile birlikte ücretsiz halk konseri düzenleyecek.

A+A-

Denizli’nin Honaz Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü müzik öğrencileri ile birlikte ücretsiz halk konseri düzenleyecek. Konserde Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Zühal Feray Şenkibar ve orkestrası sahne alacak.

Vatandaşları konsere davet eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek açıklamasında, genç dostu kent Honaz’a yakışır bir kutlama organize ettiklerini belirtti. Başkan Kepenek; “Honaz’a yakışan bir anlayış içerisinde hem vatandaşlarımız dinlendirmek, eğlendirmek hem de Cumhuriyetimize sahip çıkma yönünde mesajlarımızı verme amacıyla bir konser organize ettik. PAÜ Müzik Eğitimi bölümünün değerli şefi Zühal Feray Şenkibar ve orkestrasının şarkıları, türküleri ve marşlarıyla coşacağız. Konsere katılan vatandaşlarımıza ikramlarımızda olacak. 29 Ekim Cuma akşamı bütün gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı ellerinde bağımsızlığımızın simgesi Türk Bayrakları ile kapalı pazaryerine bekliyoruz. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, cumhuriyetimize, gençliğimize sahip çıkacağız. Genç dostu ilçemize yakışan şekliyle seviyeli bir şekilde inşallah o günü anacağız ki 2023'e, 100'üncü yıla doğru da yavaş yavaş hazırlıklar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cuma saat 19.00'de Zühal Feray Şenkibar ve orkestrasının buluşacağı konserde katılımcılara Türk Bayrağı ve Atatürk baskılı tişörtler dağıtılacak. Konser Honaz Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.