Honaz Belediyesi Ekipleri Canla Başla Çalışıyor

Honaz Belediyesi Ekipleri Canla Başla Çalışıyor

Honaz Belediyesi karla mücadele ekipleri karın yolları kapatmaması için yoğun bir çalışma yaptı.

A+A-

Honaz Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede etkisini dünden bu yana gösteren kar yağışında buzlanma olmaması ve karın yolları kapatmaması için yoğun bir çalışma yaptı. Belediye ekipleri kent genelindeki özellikle yüksek yerleşim yerlerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gece yarısı ve sabahın erken saatlerinde yollarda buzlanma ve kar nedeniyle kapanma olmaması için tuzlama ve kar küreme çalışması yapan ekipler, yollarda vatandaşların buzlanma ve kar sebebiyle mağduriyet yaşamaması için canla başla çalıştı.

İLÇE GENELİNDE KARLA MÜCADELE

İlçenin başta kar yağışının yoğun hissedildiği Karaçay, Akbaş, Aydınlar, Aşağıdağdere ve Yukarıdağdere mahalleleri yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması ile buzlanmanın herhangi bir olumsuzluk oluşturarak vatandaşların can veya mal kaybına uğramaması için çalışma yapan Honaz Belediyesi ekipleri, kent genelinde yolların açık kalması ve buzlanma olmaması için mücadele ediyor.

İŞ MAKİNELERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Yapılan çalışmalar ile araçların yol güvenliğini sağlayan Honaz Belediyesi ekipleri, belirlenen noktalarda iş makineleriyle yol küreme ve tuzlama çalışmalarıyla sürekli yolları açık tutuyor.

176786d3-b05e-4167-bed0-2882819acb47.jpg

DAR SOKAK VE YÜKSEKLERDE TRAKTÖR BIÇAKLARIYLA

İlçenin merkez Haydar ve Yeni Mahalleleri ile dağ mahallelerinde traktör bıçaklarıyla yollarda kar küreme çalışması ve tuz serpiştirme çalışmaları yapıldı. Araçların giremediği yollarda ise ekipler kovalar yardımıyla el ile tuzlama yaptı. Mahalle muhtarları ile koordineli olarak sürdürülen çalışmalar ile vatandaşların trafikte ve yaya olarak ulaşımlarının sorunsuz olmasına gayret ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.