Honaz Belediyesi’nden Çöp Poşeti Atağı

Honaz Belediyesi’nden Çöp Poşeti Atağı

Honaz’da daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarına ara vermeden devam eden Honaz Belediyesi, ilçede çöp poşeti dağıtımını başlattı.

A+A-

Honaz Belediyesi, evsel atıkların çevre kirliliğine sebebiyet vermeden toplanabilmesi için, ilçe genelinde ilk etapta 10 bin adet dağıtacak. Honaz genelinde her eve ulaşarak dağıtım yapacak ekipler, çöp poşetlerini vatandaşlara teslim edecekler. İlçe pazarını ziyaret eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, burada hem pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi, hem de pazarda alışverişe gelen vatandaşlara evsel atıkların koyulacağı siyah ve geri dönüşümlü malzemelerin konulacağı mavi poşetleri ücretsiz olarak dağıttı.   

Daha temiz bir Honaz

Temiz bir Honaz için seferber olduklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, "Ekiplerimiz Honaz’ın her mahallesine çöp poşeti dağıtımlarını gerçekleştirecek. Daha temiz bir Honaz için adeta seferber olduk. İlçemizde kurulan pazaryerinde ki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk ve vatandaşlarımıza poşetleri dağıtarak, ücretsiz çöp poşeti kampanyamızı başlattık. Hemşehrilerimiz de bu poşetlerin içerisine koydukları çöpleri uygun saatlerde sağlam poşetler içerisinde çöp noktalarına çıkararak bizlere yardımcı olabilirler. Çevremizi el ele vererek, hep birlikte korumalıyız. Temizlik elimizde." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.