Honaz Belediyesi’nden Erken Önlem

Honaz Belediyesi’nden Erken Önlem

Honaz Belediyesi, tarımsal sulama ile alakalı yaşanabilecek sorunları önceden engelleyip  üreticilerin rahat ve kolay bir sezon geçirmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Honaz Belediyesi, üreticilerin yeni tarım sezonu öncesi sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek bu kapsamda su tevzi memurlarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde ilçede bulunan su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı gibi konularda çalışmalar yapılırken, toplantıda birçok konu masaya yatırıldı. Sulama kanallarının temizliği ve bakımı üzerinde hassasiyetle durulurken yeni sezonda hiçbir üretecinin mağdur edilmemesi gerektiği belirtildi.

En Ufak Sıkıntı Olmamalı

Su tevzi memurlarıyla toplantı yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ’’ Belediye olarak biz, üreticilerimizin en iyi şekilde kazanç sağlaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı ve diğer birçok konuda en ufak bir sıkıntıya mahal bırakmayacak şekilde yeni sezona hazır olmalıyız. Su kanallarının temizliği ve bakımının ardından diğer konularda da hassasiyetle durulacak ve üreticilerimiz mağdur edilmeyecek. Üreticilerimize yeni sezonda hayırlı ve bereketli işler diliyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.