Honaz Belediyesine 5 Yeni Araç Takviyesi

Honaz Belediyesine 5 Yeni Araç Takviyesi

Honaz Belediyesine 5 Yeni Araç Takviyesi

A+A-

Honaz Belediyesi genişlettiği araç filosu ile 22 mahallesinde hizmet yürüyüşünü aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde üst yapıdan çevre düzenlemesine, sosyal-kültürel hizmet yapılarından belediyecilik anlamındaki tüm çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede çalışan Honaz Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürmek için araç yatırımlarına da önem veriyor.

Bu nedenle Honaz halkına sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam eden Honaz Belediyesi, Fen İsleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere tamamen belediyenin öz kaynakları ile 20 ton yük kapasiteli 3 adet damperli kamyon ve 1 adet çok amaçlı çift kabinli kamyonet satın aldı. Bunula birlikte belediye envanterindeki bir kamyonu da son sistem modern bir su tankerine dönüştürdü.

 

AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET

Yeni alınan araçlarla Honaz Belediyesi araç filosunun daha da güçlendiğini söyleyen  Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, amaçlarının vatandaşa en iyi biçimde hizmet vermek olduğunu söyledi. Araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Devecioğlu, yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını vurgulayarak, “Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla 3 adet damperli kamyon ve 1 adet kamyonet daha alınmıştır.

Ayrıca belediyemiz envanterindeki bir kamyonu da yeniden düzenleyerek son sistem su tankeri ve arazöz haline dönüştürdük. Güçlenen araç filomuzla gerek yol düzenleme çalışmalarımız, gerekse üst yapı hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz park ve yeşil alan çalışmalarına katkı koyacak. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet süreci diliyorum.” dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.