Honaz Cumhuriyet Konserine Yoğun İlgi

Honaz Cumhuriyet Konserine Yoğun İlgi

Honaz Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konser büyük ilgi gördü.

A+A-

Cumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşandığı muhteşem konsere Türk Bayraklarıyla binlerce kişi katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. kuruluş yıldönümü Honaz'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Gündüz gerçekleşen resmî kutlamalarda ki coşku, akşam düzenlenen Cumhuriyet Konseriyle zirve yaptı. Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Müzik Bölümü öğretim üyesi Zühal Feray Şenkibar ve orkestrası, kendilerini dinlemeye gelen Honazlılara 2 saat boyunca şarkılar ve marşlar sundu. Kapalı pazaryerinde gerçekleşen konsere çoluk çocuk, genç yaşlı her yaştan müzikseverler ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik ettiler.

KEPENEK: “CUMHURİYETİMİZİ HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Cumhuriyetin 98. yıldönümünü kutlamak üzere alanı dolduran vatandaşlara bir konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Büyük Türk milletinin, Orta Asya’dan Anadolu’ya ulaşarak, binlerce yıllık bir gelenekle bu topraklarda inşa ettiği en son eseri Türkiye Cumhuriyeti’dir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu büyük eseri, hep birlikte koruyup, yaşatacağız. Hep birlikte daha yükseğe, daha ileriye taşıyacağız.” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyet’i emanet ettiği çocuklar ve gençler için birçok çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Kepenek; “Halkımız ve özellikle gençlerimiz için etüt merkezleri, kreşler, spor alanları, sosyal donatılar inşa ederek, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyet’i kurar kurmaz, Anadolu’nun her köşesinde yaktığı eğitim ve kalkınma meşalesini, Honazımızda daha yükseklere taşımaya gayret ediyoruz. Atamızın muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine, emin adımlarla ilerleyebilmek adına eğitime, bilime, sanayiye, üretime gereken önemi göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

BİNLER, CUMHURİYET COŞKUSUNU ŞENKİBAR İLE YAŞADI

Honaz Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak düzenlenen Cumhuriyet Konserine vatandaşlar akın etti. Konser alanını dolduran her yaştan vatandaşlar, tamamı genç müzisyenlerden oluşan Zühal Feray Şenkibar orkestrasının söylediği türküler, şarkılar ve marşlar eşliğinde Türk Bayraklarını sallayarak Cumhuriyet’in 98. yaşını coşkuyla kutladı.

Konsere katılan izleyicilere Honaz Belediyesi tarafından çorba ikramı yapıldı. Katılımcılara ayrıca Atatürk baskılı tişörtler ve Türk Bayrakları da dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.