Honaz İmrenilen Bir İlçe Olacak

Honaz İmrenilen Bir İlçe Olacak

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, yaşadığı değişim ve gelişimle Honaz’ın imrenilen bir ilçe haline geldiğini söyledi.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi’nin ikinci kampüsünün Honaz’da kurulmasının, bunun işareti ve belediye yönetimine duyulan güvenin sonucu olduğunu belirten Devecioğlu, “Biz emek verdikçe, Honaz’ı güzelleştirdikçe daha nice kazanımlar elde edeceğiz. Göreve geldiğimiz andan itibaren dur durak bilmeden daha güzel bir Honaz için çalışıyoruz” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ın yaşadığı değişimle birçok anlamda cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

“PAÜ KAMPÜSÜ GÜZELEŞEN HONAZ’IN ÖDÜLÜDÜR!”

Honaz ilçe merkezindeki kronik sorunları çözdükten sonra, ilçeyi çekim merkezi yapmak, marka değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Devecioğlu, “Yeni yerleşim birimlerimizi disiplinli bir şekilde planladık. Yollar yaptık, yollar açtık. Kaldırım çalışmaları gerçekleştirdik. İlçe merkezindeki trafiğe bir düzen ve disiplin getirdik. Ulaşım sistemini bir kent olmanın gerektirdiği şekilde yeniden kurduk. Ardından ilçemize prestij kazandıracak bir alanda emek vermeye başladık. 10 yıllık mücadelenin sonunda Pamukkale Üniversitesi’nin yeni kampüsünün ilçemizde kurulmasını sağladık. Tabi bunu bize ‘Çok beklediniz, alın sizin olsun’ diye vermediler. Bu kazanım, Honaz’daki değişimin, ilerlemenin, yaşam standartlarının şehir olma kriterlerine uygun hale getirilmesinin sonucudur. Pamukkale Üniversitesi kampüsü ile Honaz’ımızın geleceğe daha hızlı koşmasını sağladık. İlçemizin ekonomik anlamda hareketliliğin artmasına, sosyal ve kültürel olarak gelişmesine katkı sağlayacak bu kazanım, daha güzel bir Honaz için yapılan çalışmaların ödülüdür” dedi.

“HONAZ BİR BÜTÜN OLARAK BÜYÜYOR”

Büyükşehir statüsünden sonra, Honaz’a bağlanan kırsal mahallelerin ilçenin gücüne güç kattığını belirten Başkan Devecioğlu, “Bu mahallelerimiz bir vücudun azaları gibi Honaz’ı oluşturuyor. Afşin Bey’den Akbaş’a, Aşağıdağdere’den Aydınlar’a, Cumhuriyet’ten Denizli OSB’ye, Dereçiftlik’ten  Emirazizli’ye, Gürleyik’ten Haydar’a, Hisar’dan Hürriyet’e, Kaklık’tan Karaçay’a, Karateke’den Kızılyer’e, Kocabaş’tan Menteşe’ye, Ovacık’tan Sapaca’ya, Yeni Mahalle’den Yokuşbaşı’na, Yukarıdağdere’ye kadar 23 mahallemizin her biri bizim için değerlidir, gözbebeğimizdir. Birini diğerinden ayırmamız mümkün değildir. Her biri bizim için evlat kadar kıymetli ve vazgeçilmezdir. Her bir mahallemizin kendine özgü potansiyeli ve kimliği vardır, Honaz’ımızın değerine değer katacak özellikleri vardır, zenginliğimizdir. Bu mahallelerimizle birlikte Honaz’ımız bir bütün olarak büyüyor, büyümeye devam edecek. Geride bıraktığımız 5 yılda bu mahallelerimize güzel hizmetlerimiz oldu. Allah nasip ederse yeni dönemde, daha çok belediye hizmeti alacaklar, kentleşmeye doğru değişim ve gelişim sürecini daha hızlı yaşayacaklar. Kırsal mahallelerimizi, doğayı, yeşili, tarımı, üretimi koruyarak güzelleştireceğiz, daha yaşanılır hale getireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.