Honaz’a Hizmetler Artarak Sürecek

Honaz’a Hizmetler Artarak Sürecek

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Emirazizli ve Ovacık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

A+A-

Büyük ilgiyle karşılaşan Başkan Devecioğlu, Büyükşehir ile birlikte Honaz’a bağlanan mahalleler için hizmet seferberliği başlattıklarını belirterek, “Denizli merkezde ne varsa Honaz’da da olacak, ilçe merkezinde ne varsa mahallelerimizde de olacak. Bizim hizmet anlayışımız ve vizyonumuz budur” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, ilçeyi mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

“HİZMETLERİNİ ANLATTI”

Başkan Devecioğlu’nun, Emirazizli ve Ovacık mahallelerinde düzenlediği toplantılar, hemşehrilerinden büyük ilgi gördü. Vatandaşlara hizmetlerini ve projelerini anlatan Başkan Devecioğlu, “Denizli’mizin Büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte Honaz Belediyesi’ne bağlanan mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak, çözüm bekleyen sorunlarına neşter vurmak için harekete geçtik. Emirazizli Mahallemize kilitli parke taşı ve bordür döşedik, kaldırım düzenlemelerini yaptık. Yol düzenleme çalışmaları esnasında kot farkından oluşan ve kayma riski bulunan yerlere perde duvar yapıldı. Mahalle kahvesinin iç ve dış tadilatı yapılarak yenilendi. Ovacık Mahallemiz de güzel hizmetlerimizden nasibini aldı. Ovacık’a vatandaşlarımızın düğün, mevlit ve sünnet gibi etkinlikleri ücretsiz yapabilecekleri çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırdık. Mahalle meydanı düzenlemesini yaptık. Kilit parke taşı döşemesi yaparak, vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık. Gerekli yerlere perde beton duvarlar yaptık. Ayrıca TOKİ tarafından yapılacak konutlar için de yer tahsisini yaptık, gerekli prosedürü tamamladık” dedi.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yeni dönemde mahallelere hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “Emirazizli Mahallemize yine çok amaçlı bir sosyal tesis yapacağız. Burada düğünlerinizi, sünnet ve mevlit gibi etkinliklerinizi ücretsiz yapabileceksiniz. Emirazizli Mahallemize bir halı saha kazandıracağız. Ayrıca siz kıymetli hemşehrilerime yakışır bir meydan düzenlemesi yapacağız. Emirazizli’nin yeni dönemde alacağı hizmetler arasında yeşil alan ve çocuk parkı da bulunuyor. Diğer taraftan Ovacık Mahallemizde yer tahsisini yaptığımız alanda vatandaşlarımızın TOKİ aracılığıyla ev sahibi olmalarını sağlayacağız. Ovacık’a gençlerimiz ve çocuklarımız için bir halı saha kazandıracağız. İlçemizin bütün mahallelerini yeşil alanlarla, çocuk parklarıyla donatmaya kararlıyız. Ovacık mahallemize de yeşil alanlar ve çocuk parkları yapacağız. Mahallelerimiz yeni dönemde daha çok hizmet alacak. Denizli merkezde ne varsa Honaz’da da olacak, ilçe merkezinde ne varsa mahallelerimizde de olacak. Bizim hizmet anlayışımız ve vizyonumuz budur. Bunu başarmak istiyoruz, bu hedefe ulaşmak için çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.