Honaz'da Ekipler 24 Saat Görev Başında

Honaz'da Ekipler 24 Saat Görev Başında

Honaz’da dün akşamdan bu yana süren kar yağışı sebebiyle kapanan yollar açılırken, yoğun kullanılan ana caddeler ve yürüyüş yolları da temizleniyor.

A+A-

İlçenin yaklaşık 11 bin cadde ve sokağında yol açma çalışmaları yapan ekipler okul ve hastane gibi yoğun kullanılan yerlerin çevresini ve yürüyüş yollarını da temizliyor.

Honaz Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kar küreme çalışmalarına devam ediyor. Ana arterleri açan ekipler yoğun kullanılan yollarda çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin özellikle yüksek yerleşim bölgelerinden olan Karaçay, Akbaş, Aydınlar mahalleleri başta olmak üzere ilçe merkezi ve diğer mahallelerinde gece boyunca kar küreme çalışmalarını sürdüren ekipler, ara sokaklarda da yol tuzlama çalışmaları yapıyor. Ekipler yayaların yoğun olarak kullandığı bölgelerde de çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda sokak hayvanlarına yem ve mama bırakma işlemlerini de ihmal etmiyor.

Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için”

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Kar yağışı sonrası vatandaşların yaşam kalitesini düşürmemek adına ekiplerin 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Ekiplerimiz ana arterlerdeki çalışmalarıyla yolları açtılar. İlçemizin yoğun olarak kullanılan bölgelerinde çalışmalarına devam ediyorlar. Sanayi bölgelerimizde yol açma çalışmaları yapılırken, yayaların da yoğun olarak kullandığı bölgelerde kar küreme çalışmaları ekiplerimizce sürdürülüyor. Bu çalışmaların hepsi hemşehrilerimizin sağlığı ve güvenliği için. Koordinasyon merkezimizde de arkadaşlarımız gelen talepler doğrultusunda ekiplerimizi yönlendiriyorlar. İnşallah bu kışı en az hasarla ve bol bereketle geçireceğiz diye temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.