Honaz’da Şampiyon Belli Oldu

Honaz’da Şampiyon Belli Oldu

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası’nda tüm takımları geride bırakan Hürriyet Mahallesi şampiyon oldu.

A+A-

Honaz Belediyesi spor faaliyetlerine devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Mahalleler arası Halı Saha Turnuvası’nda son maçlar adeta nefes kesti. Grup aşamasının ardından çapraz eşleşme yoluyla devam eden süreçte yarı finale Haydar, Hisar, Hürriyet ve Kocabaş Mahalleleri kalmıştı. Oynanan maçların ardından Hürriyet ve Haydar Mahallesi, finale adını yazdırmayı başardı.

Şampiyon Belli Oldu

Final maçını Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek de izlerken maç öncesi her iki takıma da başarılar diledi. Maça hızlı başlayan ve maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Hürriyet Mahallesi takımı maçtan da 8-3 galip ayrılarak Cumhuriyet Kupası’nda şampiyonluğunu ilan etti.

Maç sonu oyuncuları tebrik eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Mahallelerimiz bu sahada bir araya gelerek hoş zaman geçirdiler ve kaynaştılar. Biz bu tip etkinliklere devam ederek birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkaracağız. Şampiyon olan takımımızı kutluyorum. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza da teşekkür ediyorum’’dedi.

Şampiyon takım ve dereceye giren takımlar ödüllerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Başkan Kepenek’in elinden aldı. Şampiyon Hürriyet Mahallesi, 2. Haydar Mahallesi, 3. Hisar Mahallesi ve en centilmen takım seçilen Emirazizli Mahallesi kupalarını ve madalyalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.