Honaz’ın yeni spor merkezi törenle açıldı

Honaz’ın yeni spor merkezi törenle açıldı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in önemli projeleri arasında yer alan, Honaz Belediyesi Spor Merkezi, yoğun katılım ve görkemli bir törenle hizmete...

A+A-

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in önemli projeleri arasında yer alan, Honaz Belediyesi Spor Merkezi, yoğun katılım ve görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Honaz'da bir çok önemli projeye imza atan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. İlçenin en önemli projelerinden biri olan Honaz Belediyesi Spor Merkezi, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde törenle açıldı. 21. yüzyıl insan hayatının artık yavaş yavaş endüstriyelleşmiş toplumların getirdiği hastalıklarla boğuştuğu dönemleri yaşadığını belirten Başkan Kepenek, "Biliyoruz ki kalp hastalıklarından eklem ve diğer birçok organımızın sağlıklı işletmesinin temelinde aktive yatıyor. Bu aktivitelerin nasıl ve nerede yapılacağı sizlere danışmanlık konusunda kimlerin katkı sağlayacağı çok değerli. Bu nedenle Honaz belediyesi olarak Türkiye'deki en lüks en üst değerdeki spor salonlarında ne varsa onun bir üstünde ve yüksek kalitesinde malzemelerle donattığımız bir spor salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Sosyal tesisleriyle yollarıyla okullarıyla sağlıklı yaşam merkeziyle daha birçok güzel yatırımla Honaz Belediyesi Türkiye belediyecilik geleneğine Türkiye belediyecilik literatürüne hatta anlayışına örnek oldu. Hiçbir yerden yardım almadan hiç borçlanmadan ve özellikle kendi öz kaynaklarını maksimum düzeyde doğru kullanarak akıllıca kullanarak neler yapılabileceğini gösterdik. Bunu yapmaya devam edeceğiz tabii ki sizlerin izni olursa sizlerin desteği olursa sizler bizi destekler oy verirseniz bu hizmetler artarak devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesimi ile tesis hizmete girdi. Başkan Kepenek ve vatandaşlar spor salonuna girerek malzemeleri inceledi.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.