Honazlı Hayırseverden Örnek Davranış

Honazlı Hayırseverden Örnek Davranış

Denizli’nin Honaz ilçesinde ikamet eden Burhan- Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılması için Honaz Belediyesi’ne 11 bin metrekarelik alan bağışladı.

A+A-

Bağışı yapmış olan Ayşe Devecioğlu’nu belediyede ağırlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hayırseverin elini öptü ve Honaz adına teşekkür etti.

Daha Güzel Bir İlçe İçin

Honaz’da yaşayan Burhan-Ayşe Selçuk Devecioğlu ailesi, Haydar Mahallesinde yer alan yaklaşık 11 bin metrekarelik alanın özellikle eğitim, kültür ve yeşil alan olarak kullanılması için Honaz Belediyesi ile bir araya geldi. İlçenin kalkınması ve gelecek kuşaklara daha eğitimli, daha güzel bir ilçe bırakılmasını isteyen aile, 11 bin metrekarelik alanı yapılan görüşmeler sonrasında Honaz Belediyesi’ne bağışladı. Honaz Belediyesi’ne gelerek alanın tapularını Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek’e veren Ayşe Devecioğlu, bu alanın güzel işlerde kullanılmasını temenni ederek Başkan Kepenek’e başarılar diledi.

Hayırseverin elini öperek teşekkür eden Başkan Yüksel Kepenek ise, ‘’ Aileyle yapılan görüşmelerin ardından Honaz için önemli olan bu alanı belediyemize kazandırdık. Milletimizin hayırseverliğinin bir göstergesi olan bu bağış bizleri çok mutlu etti. Bu alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Honaz’ın eğitim ve kültür alanında daha iyi yerlere gelmesi için alanı, bu şekilde kullanacağız. Ben yeniden aileye bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.