Horoz adım adım Süper Lig'e

Horoz adım adım Süper Lig'e

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor evinde en yakın takipçisi Osmanlıspor'u konuk ediyor. Horoz maçı kazandığı takdirde Süper Lig için büyük avantajı kapmış olacak.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor evinde en yakın takipçisi Osmanlıspor'u konuk ediyor. Horoz maçı kazandığı takdirde Süper Lig için büyük avantajı kapmış olacak.

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında zirve mücadelesi veren kulüpler birbirleriyle karşılaşacak. Lider Abalı Denizlispor, ikinci sıradaki Osmanlıspor'u taraftarı önünde ağırlayacak. Zirvede 47 puanla bulunan yeşil-siyahlılar, 44 puanlı ikinci sıradaki Osmanlıspor'u mağlup ettiği takdirde Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmış olacak. 

Abalı Denizlispor, yarın Denizli Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da kritik maçta başkent ekibini yenmeye çalışacak. Haftanın en önemli karşılaşmasının skoru merakla bekleniyor. Haftanın bir diğer önemli maçında ise üçüncü sıradaki Gençlerbirliği, dördüncü basamakta yer alan Ümraniyespor'u konuk edecek. Kritik mücadele bugün Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak. Ligde ilk 8 maçını kazanan ve devre arasına 41 puanla lider giren Gençlerbirliği, ikinci yarıya ise kötü başladı.

İkinci devre ilk 4 maçını kaybeden Gençlerbirliği, geçen hafta Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-1 yenerek kötü gidişata "dur" dedi. 44 puanı bulunan Gençlerbirliği, Abalı Denizlispor ile Osmanlıspor'un karşı karşıya geleceği haftada Ümraniyespor'u yenerek haftayı karlı kapatmayı hedefliyor. 

Son 8 haftada 1 kez kaybeden 41 puana sahip Ümraniyespor ise Gençlerbirliği engelini geçerek zirveye bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. Ligin ilk devresinde iki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı Gençlerbirliği 2-0 kazanmıştı. Spor Toto 1. Lig'de ilk 4 takımın karşılaşacağı kritik haftada sahasında Osmanlıspor'u misafir edecek olan Abalı Denizlispor taraftar gücüne güveniyor. Süper Lig havasına giren kentte yarın oynanacak karşılaşmada tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.