Horoz  Paraşütsüz İniyor!

Horoz Paraşütsüz İniyor!

Ligde son beş maçından galibiyet çıkaramayan Denizlispor, 25'nci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor'a 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

A+A-

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta küme düşme hattının içinde yer alan Denizlispor, ligin 25'nci haftasında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor'a konuk oldu. Maça tutuk başlayan ve ilk yarı genelinde rakip kalede istediği pozisyonları bulamayan yeşil siyahlıların kalesinde gördüğü iki net pozisyonunda, kaleci Abdulkadir gole izin vermedi. İlk yarının son bölümünde ataklarını sıklaştıran Anagold 24 Erzincanspor, maçın 39'ncu dakikasında aradığı golü buldu. Ev sahibi ekibin sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen İbrahim Yılmaz, kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda zaman zaman rakip kalede etkili olan Denizlispor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Denizli ekibi, mücadelenin 72'nci dakikasında gole çok yaklaştı. Yeşil siyahlıların geliştirdiği atakta ceza sahası dışında topla buluşan Samet Emre'nin sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi. Kullanılan kornerde savunmanın uzaklaştıramadığı topta Alaattin'in sol çaprazdan gelişine sert vuruşunu, Erzincan savunması çizgi üzerinden çıkardı. 

Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele Anagold 24 Erzincanspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

Denizli ekibi bu sonuçla ligde bir basamak daha gerileyerek haftayı 21 puanla 18'nci sırada kapattı. Denizlispor, ligin 26'ncı haftasında 18 Şubat Pazar günü sahasında Fethiyespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.