Horoz'a, Ya Şavluk Ya da Urkay

Horoz'a, Ya Şavluk Ya da Urkay

Denizlispor’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda saat 15.00’de yapılması beklenen Olağanüstü Genel Kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 29 Ocak Cuma günü yine aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

A+A-

İki adayın olduğu kongrenin tek liste ve adaya dönebileceği açıklandı.

Mevcut başkan Mustafa Şavluk, yeni bir liste hazırlarken ekonomik nedenlerden dolayı sezonu bitiremeyeceği öğrenilirken, eski başkanlardan Süleyman Urkay’ın da güçlü bir listeyle aday olacağı belirtildi. Protokolün onayını alan Şavluk ya da Urkay başkanlık için yarışacak.

Şavluk, eski yönetim kurulu listesinden 5-6 kişiyi çıkartıp yeni isimler alırken, Süleyman Urkay ise Hulusi Işık, Mehmet Çelikkol, Mustafa Üstek, Mehmet Uz, Cahit Özdemir, Taner Atilla, Yasin Özpek ve Melih Yanık gibi isimleri yönetim listesinde bulunduruyor.

Diğer taraftan Denizlispor, Pazar günü saat 13.30’da ağırlayacağı Karabükspor maçına eksiksiz olarak teknik direktör Ali Yalçın nezaretinde sürdürüyor. Karabük’ü yeneceklerini ifade eden Ali Yalçın, “Ligde üst üstü 4 hafta zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Kendi evimizdeki maçları kaybetmeyip dışarıdan da toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Bulunduğumuz yerden mutlaka çıkacağız” diye konuştu. HACI SELAMOĞLU

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.