Horoz'da iç transfer hareketliliği

Horoz'da iç transfer hareketliliği

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor iç transferde tüm sorunları ortadan kaldırmak istiyor. Yeşil siyahlılarda Cenk, Mehmet Taş, Muhammet Himmet, Gökhan Süzen, Cihan, Seddar ve Tisdell'in bu hafta yönetimle bir araya gelerek gerçekleşecek olan görüş

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor iç transferde tüm sorunları ortadan kaldırmak istiyor. Yeşil siyahlılarda Cenk, Mehmet Taş, Muhammet Himmet, Gökhan Süzen, Cihan, Seddar ve Tisdell'in bu hafta yönetimle bir araya gelerek gerçekleşecek olan görüşmelerin ardından takımda kalıp kalmayacakları da netlik kazanmış olacak.

 

4 Ocak tarihinde başlayacak olan ara transfer döneminde 3 takviye yapmayı planlayan Denizlispor'da, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat listeye göre hareket edeceklerini söyledi.

 

Denizlispor'u daha da güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ali Fırat, "Bizim istediğimiz bazı oyunculara başka kulüplerde talip oluyor. Bu yüzden bazı zorluklar yaşıyoruz. Ancak en iyilerini alacağımızdan kimselerin şüphesi olmasın." dedi.

 

Yücel İldiz ise "Mevcut kadroya da güvenimiz oldukça tam. Kesinlikle takımın iskeletini bozmak istemiyoruz. Nokta atışı yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.