Horoz'da Oğuz Yılmaz krizi

Horoz'da Oğuz Yılmaz krizi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Oğuz Yılmaz krizi yaşanıyor. Balıkesirspor'dan kadroya katılan Oğuz Yılmaz, iki kulüp arasında krize neden olurken Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, transfer nedeniyle Denizlispor Teknik Direktörü Yü

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Oğuz Yılmaz krizi yaşanıyor. Balıkesirspor'dan kadroya katılan Oğuz Yılmaz, iki kulüp arasında krize neden olurken Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, transfer nedeniyle Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz'e adeta sitemde bulundu.

 

İldiz, "Biz etik kuralları oldukça iyi biliyoruz. Oğuz transferinde sözleşme fesih edildikten sonra harekete geçtik. Bunda sıkıntılı bir durum bulunmamaktadır." dedi. Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, İldiz'e sitem ederken kulüp olarak zor bur süreçten geçtiklerini dile getirdi.

 

Mali anlamda zor günler geçirdiklerini ifade eden Bulak, 16 oyuncuları kaldığını ve transfer yapmadıklarını belirtti. Boluspor'a, Adana Demirspor'a, Gençlerbirliği'ne ve Gazişehir Gaziantep'e teşekkür eden Bulak, Denizlispor ve Yücel İldiz için aynı şeyleri söyleyemeyeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.