Horozun Yüzü Nihayet Güldü

Horozun Yüzü Nihayet Güldü

LİGİN ikinci yarısında ikinci galibiyetini alan Denizlispor'da maçtan sonra büyük sevinç yaşanırken, "Kazanmayı çok istedik ve kazandık" diyen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak,

A+A-

"Son haftalarda iyi futbol oynuyor ancak bunu skora dönüştüremiyorduk. Karşıyaka önünde maça coşkulu ve istekli başladık, golü de erken bulduk. Oyuncularımı kutluyorum Kalan 5 final maçını kazanıp lige tutunacağız. Biz inanıyoruz, camia da inansın" şeklinde konuştu. İlk maçından yenilgiyle ayrılan Karşıyaka Teknik Direktörü Rıza Tuyuran ise, "Maça kötü başladık. Erken yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. Zaten puan almayı hak edecek futbol da oynamadık. Kötüydük. Artık kalan maçlara bakacağız" yorumunu yaptı.

 

PTT 1'inci Lig'de son 15 maçta alınan 12 yenilginin ardından Karşıyaka'yı 2-0 mağlup eden Denizlispor, bitime 5 maç kala kümede kalmak için umutlandı.

 

Ligde 24 puanla düşme hattında yer alan yeşil siyahlılar, kalan maçlarda Şanlıurfaspor (D), Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Manisaspor ve Samsunspor'la (D) karşılaşacak. "Kümede kalacağımıza inanmasam Denizlispor'a gelmezdim" diyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Her zaman söylüyorum. Bu takım alt sıralardan kurtulacak güçte. Çok kritik bir galibiyet aldık. Kaybetsek umutlarımız çok azalacaktı. Şimdi iyi sonuçları seri haline getirmeliyiz" dedi. Denizlispor'da Genkov, 9'uncu golünü derbide attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.