Hürriyet Sağlık Sen de Görev Değişimi

Hürriyet Sağlık Sen de Görev Değişimi

Hürriyet Sağlık Sen Denizli İl başkanlığına Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Selda Zenger atanmıştır.

A+A-

Hürriyet Sağlık Sen Kurucu genel başkan yardımcı ve aynı zamanda Denizli il başkanı Hasan Baysal Hürriyet Sağlık Sen 1. Olağan genel kurulunda Genel Başkan yardımcılığına seçilmesi nedeniyle Denizli İl başkanlığına Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Selda Zenger atanmıştır.

Kamu sendikacılığına yeni bir nefes olan Hürriyet Sağlık Sen  hiçbir siyasi partinin arka bahçesi veya yandaşı değildir. Çalışanların sendikası olmayı hedefleyen Hürriyet Sağlık Sen Atatürk ilkeşerine bağlılığını ilke edinmiş ve Fikrü hür, vicdanı hür, irfanı hür bir sendikacılık yapmayı kendine hedef seçmiştir. Yeni nesil sendikacılık yapmaya kararlı olan sendikamız, şimdiye kadar Enflasyon nedeniyle 2022  yılında promosyonları gündeme taşımız ve bunda başarılı olmuştur. Şimdi 2023 de memur ve emekilere yapılan maaş zamlarına tepki veren ilk sendikadır. 3 Ocakta toplu basın açıklaması, 5-6 Ocakta iş bırakma eylemi düzenlemiştir. Sendikalar platformunun ortak kararı ile de 12 Ocakta tekrar iş bırakmıştır.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları sesi olan Hürriyet Sağlık Sen Denizli İl başkanı olan Selda Zenger’e yeni görevinde başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.