Huzur Toplantıları Sürüyor

Huzur Toplantıları Sürüyor

Her ay bir mahallede yapılan güvenlik ve halk ile buluşma toplantısı Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer başkanlığı ile Çamlık mahallesinde yapıldı.

A+A-

Toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanlığından Teğmen Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, daire ve kurum amirleri, mahalle muhtarı Hüseyin Kök, belediye birim müdürleri ve mahalle halkı katılımda bulundu.

İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer, Çamlık  Mahallesi'ndeki toplantı sırasında yapmış olduğu konuşmasında, halkın yönetime katılmasını sağlamak için bu tip toplantıların yapıldığını belirtti.  Hedeflerinin halk ile başta ilçe kaymakamlığı ve devlet kurumlarını buluşturarak sorunları daha hızlı çözmek olduğunu dile getiren Kaymakam Şanlıer, toplantıya katılımda bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

İcraatlar Konuşuldu

Toplantıda katılımcılara Acıpayam çapımda gerçekleştirilen çalışmalar ve projesi süren hizmetlerin son durumları ile alakalı bilgiler de sunuldu.

Çevre sakinleri, sırası ile söz alıp isteklerini İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer’e ilettiler. Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen ilçe kaymakamı toplantı esnasında vatandaşların tüm istek ve önerilerinin kayıt altına alınmasını talep etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ise ,Belediye hizmetlerini anlatarak ilçe çapında baz alınıp bunun yanında mahalle sakinlerine sunulacak olan hizmetlerin en iyi ve sağlıklı bir biçimde vatandaşlar ile buluşturacaklarını söyledi.

Çamlık mahalle muhtarı Hüseyin Kök, toplantının verimli  geçtiğini belirterek, mahallenin sorunlarını dinleyen ilçe protokolüne mahalle halkı namına teşekkürlerini sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.