İbrahim Ekiz: "Güzel Şeyler Olacak"

İbrahim Ekiz: "Güzel Şeyler Olacak"

MHP Milletvekili aday adayı, eski il başkanlarından İbrahim Ekiz, önceki gün akşam saatlerinde partililer ile bir araya gelerek, hem projelerini anlattı,, hem de MHP’nin bu seçimlerde rüzgar gibi esmeye başladığını ve gün geçtikçe oy potansiyelinin yüksel

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanlarından ve 7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan İbrahim Ekiz, bazı partililer ile birlikte sohbet toplantısı yaptı. İl başkan adaylarından Mehmet Baylan ve arkadaşlarının hazır bulunduğu toplantıda “güzel şeyler Olacak” diyerek, MHP’nin yükselişe geçtiğini dile getiren İbrahim Ekiz, “Rabbim bize AKP’nin devrilmesini, MHP’nin iktidarda olmasını gösterecektir. Çünkü gün geçtikçe oy potansiyeli yükselen ve tekrar milletimizin umudu haline gelen partimiz, 7 Haziran seçimlerinde şahlanacaktır” dedi.

 

Denizli’de MHP tabanının iktidara susadığını, milletvekili sıralamasının iyi olmasıyla birlikte, 3 milletvekili çıkaracak güçte olduğuna işaret eden İbrahim Ekiz, “Tabanın ve teşkilatların istediği adayların bulunduğu liste ile 3 milletvekili çıkaracak güçteyiz. Ben, profesyonel bir siyasetçiyim. Adaylığımın kesinleşmesi durumda yapacak olduğumuz bütün proje ve tanıtım çalışmalarımızı hazırladık. CHP ve AKP’ye karşı partimizin rüzgarı esmeye başladı. Sahaya indiğimizde bu rüzgar Allah’ın izniyle bize dönecek ve diğer partilerin oyları düşerken, biz zirveye çıkacağız. Buna yürekten inanıyorum.” Dedi.

 

Kendisinin aday olmaya niyetinin olmadığını, ancak çevresinin baskılarına ve teşkilatların ısrarlarına dayanamadığını dile getiren İbrahim Ekiz,”Bugüne kadar Ülkücü davayı, bir nefer olarak hem gururla taşıdık, hem de onurla mücadelesini verdik. Bu bağlamda teşkilatlarımız ve çevremiz aday olmamız konusunda bize baskı yaptılar. Elimizi taşın altına sokmamız gerektiğini söylediler. Kimseyi kıramadım ve Ya Bismillah diyerek yola çıktım. Mevlam bizi utandırmaz inşallah. Her şey davamız ve Ülkücü camia için” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.