İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Müzik yaşamına onlarca albüm ve yüzlerce şarkı sığdıran İbrahim Tatlıses her albümünde büyük kitlelere ulaşmayı başarmıştır.

A+A-

Müzik adamı, müzik yapımcısı, iş adamı, oyuncu, yönetmen, sunucu ve çok daha fazlası tüm bu işlerin Türkiye'de ki en önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses. Küçük yaşta çalışmaya başlayan İbo lakaplı İbrahim Tatlıses tesadüf sonucu keşfedilir ve önce Adana'da sonra da Ankara'da bir çok mekanda sahne almaya başlar. Sonrasında büyük şöhreti yakalayacağı İstanbul'a gelir.

İstanbul'da ve daha öncesinde sahne aldığı tüm şehirlerde ve mekanlarda kendine özgü türkü söylemesiyle oldukça şöhret kazanmıştır. Zaman içerisinde bu şöhreti artık gazinolara sığmamış ve albümlere taşmıştır. Birbiri ardına gelen İbrahim Tatlıses albümleri her seferinde büyük ses getirmiştir. Günümüzde hala en değerli albümler ve şarkılar olarak değerlendirilmektedir.

Albümler, Şarkılar Ve Televizyon

Her albümünde büyük kitlelere ulaşmayı başaran İbrahim Tatlıses şarkıları ile gönülleri fethetmiştir. Hemen her kesimden insanın dinlediği şarkılara imza atan imparator çıkardığı her albümde bulunan şarkılardan birçoğu müzik listelerinde en üst sıralarda olmuştur. Bir müzik kanalı tarafından verilen ve Türkiye'nin müzik sektöründe ödül veren en uzun soluklu yarışmalarından olan törende birçok kez ödül almış ve başarısını kanıtlamıştı. İbrahim Tatlıses albümleri en çok satanlar listesinde de her zaman üst sıralarda yer almış hatta bazen müzik albümleri satan yerlerin önünde uzun kuyruklar oluşturmuştur. Tüm bu müzik başarıların yanı sıra rol aldığı filmler ve diziler de büyük izlenme oranları yakalamıştır. İbrahim Tatlıses dönemin meşhuru birçok oyuncuyla rol almış ve bazılarının daha fazla şöhret kazanmasını sağlamıştır.

Albümleri Dinle

Müzik yaşamına onlarca albüm ve yüzlerce şarkı sığdıran sanatçı en sevilen şarkılarıyla sitemizde. En çok dinlenen ve indirilen İbrahim Tatlıses şarkıları bir tık uzağınızda. Mavi Mavi, Haydi Söyle, Hasret Kaldım, Tek Tek, Mutlu Ol Yer ve çok daha fazlası. Tüm İbrahim Tatlıses albümleri tek bir çatı altındadır. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden sınırsız ve kesintisiz müzik için mutlaka sitemizi ziyaret edin.

İbrahim Tatlıses'in 40 yıldan fazla süren sanat hayatı boyunca söylemiş olduğu tüm şarkılar ve kendine özgü yorumuyla seslendirdiği tüm türküleri sizler için hazırladık. Dilediğiniz İbrahim Tatlıses şarkıları ve türkülerini bilgisayarınıza, tabletinize ya da cep telefonunuza indirerek dinleyebilirsiniz. yıllar boyu insanlara hitap eden, huzur veren ve hemen hemen herkesin kendisinden bir parça bulduğu şarkılara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu eşsiz ve büyük repertuara ulaşmak için tek yapmanız gereken sitemizi ziyaret etmek.

https://www.mp3indirdur.mobi/199-1-sanatci-sarkilari-ibrahim-tatlises-indir.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.